Nagyon fontos személy vagyok Aki emberekkel dolgozik és a sikere záloga, hogy a nála megforduló emberek jól érezzék magukat, az figyel a vendégeire. Teljesen mindegy, hogy milyen területen mozogsz, a legjobb ügyfeleid megtartására akkor is szükséged van, ha klubod van, és akkor is, ha szépségszalonod. Te is szereted a különlege... 2019. 06. 03.
Az igazolvány és a plasztikkártya házassága Mikortól került bevezetésre egyáltalán a plasztikkártya, és miben rejlik széles körű felhasználhatósága? 2019. 06. 03.
A plasztikkártya, amikor különösen nagy örömöt okoz Az elmúlt hetekben sorra vettük, hogy mi mindenben lehet segítségünkre, szolgálatunkra egy plasztik kártya . A marketing és kereskedelmi céloktól kezdődően, az egészen hivatalos, beléptetést vagy személyünket igazoló lehetőségek sora szinte végtelen. 2019. 06. 03.
Vonalkód típusok felhasználása plasztikkártyák esetén Vonalkód olyan berendezések használatával beolvasható kód, melyek különféle vastagságú függőleges sötét és világos közök váltakozása által fejeznek ki információt. 2019. 06. 03.
Jön az ősz, és vele a kiállítás és expo szezon! Mikor lenne érdemes plasztikkártyát rendelnie egy komoly cégnek, ha nem pont most? Most még időben vagyunk, ha arra gondolunk, hogy egy jó kis hűségprogramot, vagy törzsvásárlói kedvezményes kupon akciót szeretnénk kiépíteni, vagy pedig üzletünkbe bejáró rendszeres vásárlóinknak kedveskedni szeretné... 2019. 05. 28.