Tippek névjegy- és fényképes azonosító kártyákhoz
2019. 06. 13.
A plasztikkártyák világában a fényképes azonosító kártyák, a névjegykártyák az örök klasszikusok új hordozó felületen való megjelenése. A felgyorsult technikai változások korában ezek még mindig a hagyományt, az eleganciát, a kortalan stílust képviselik.

A plasztikkártyák világában a fényképes azonosító kártyák, a névjegykártyák az örök klasszikusok új hordozó felületen való megjelenése. A felgyorsult technikai változások korában ezek még mindig a hagyományt, az eleganciát, a kortalan stílust képviselik.

A névjegykártyák soha nem mennek ki divatból, hiszen ez az első benyomás, amit önmagunkról, cégünkről kommunikálunk partnerünk felé a személyes találkozáskor. Mindannyian ismerjük e legelső benyomás fontosságát. Akár magánéletünkben, akár vállalkozásunkban a névjegykártya átadása, a bemutatkozás pillanata az, amely képes egy egész jövőképet prognosztizálni. A névjegykártya mintegy védjegy működik, képes a legfontosabb információkat azonnal és közvetlenül közvetíteni partnereik irányába.

Egy gondos, kreatív, valamint igényesen kivitelezett névjegykártya bizalom-, és figyelemfelkeltő. Akár teljes üzletfilozófiánkat, tevékenységi profilunkat is megfogalmazhatjuk verbális és nonverbális formában ezen felületeken. Szerencsés és jó esetben névjegykártyánk átadásakor sikerül személyiségünk egy darabját, és pontos, határozott elképzelésünket átadni potenciális ügyfeleink számára. Mindazt a pluszt, ami előnyökhöz juttat a konkurenciával szemben, azt az árnyalatnyi többet, amellyel felhívjuk vállalkozásunkra a figyelmet, amely segítségével kiemelkedünk az átlagból, a tömegből. Ezért a névjegykártyának közvetlen, direkt marketing szerepe is van. Ön ezzel a kártyával fogalmazza meg mindazt, amit Önmagáról és vállalkozásáról sűrítve kommunikálni óhajt. Ez az a pozitív kép, amelyet ügyfelei számára átadni kíván, és mi segítünk abban, hogy ezt a lehető legtökéletesebben és maradéktalanul megtehesse.

A fényképes azonosító kártyák szintén személyiségünknek egy részét tükrözik, ezért érdemes minden részletére, valamint a kivitelezés teljes egészére is gondosan odafigyelni. Előnyeit, a hagyományosnak számító papíralapú azonosítókkal szemben ma már senki nem vonja kétségbe. Strapabíróak, elegánsak, időtállóak és nem utolsó sorban környezet kímélőek. Manapság szinte minden ügyintézés, adminisztrációs munka során plasztik, fényképes azonosító kártyákat állítnak ki, ezért ezen típusú plasztikkártyák fontosságát senki nem kérdőjelezi meg.

A névjegykártyák, fényképes azonosító kártyák észrevétlenül épültek be mindennapjainkba és szorítják ki folyamatosan a piacon lévő összes többi hasonló felületet. Lassan már szinte elképzelhetetlen, hogy egy magát komolynak, felelősségteljesnek, prosperálónak nevező vállalkozás plasztik névjegykártyák, vagy plasztik fényképes azonosító kártyák nélkül folytassa üzleti tevékenységét. A jogos, indokolt kérdés tehát nem az, hogy használjon-e Ön is ilyen típusú plasztikkártyát? A kérdés csak az adott kártya megjelenésére, imidzsére vonatkozhat, amely megválaszolásában szívesen segítünk!

Máris kedvet kapott ahhoz, hogy üzleti tevékenységét a plasztikkártyák által kínált marketing lehetőségekkel színesítse és gazdagítsa? Ne halogassa, tegye!

Kérjen ajánlatot cégünktől!