Stílus és biztonság, ez a jövő
2019. 06. 13.
Plasztikkártyáink amellett, hogy stílusos megjelenésükkel a céged arculatának hű tükrei, a belső biztonsági rendszer alapkövei is. Találd ki a stílust és a belépőkártya készítés nekünk már szinte gyerekjáték.

Plasztikkártyáink amellett, hogy stílusos megjelenésükkel a céged arculatának hű tükrei, a belső biztonsági rendszer alapkövei is. Egyedi plasztikkártyáink a munkatársaid és az ügyfelek, vendégek nyakában is jól mutat, arról már nem is beszélve, hogy csak rajtad áll, hogy adott kártyával melyik helyiségbe léphet be a használója. Találd ki a stílust és a belépőkártya készítés nekünk már szinte gyerekjáték.


Reggel munkába menet, délután a munkaidő végeztével, illetve ebédidőben megszaporodnak az utcán a plasztikkártyás, elegáns figurák. Igen, ők azok az irodai dolgozók, akik a nyakukban, vagy az övtartójukon hordott plasztikkártyával tudatják a város népével, hogy munkába sietnek, félre mindenki, hadd nőjön a GDP!

Az egyedi plasztikkártyák persze nem csupán öncélú dísztárgyak, és a közvélekedéssel ellentétben ma már nem csak a multik, vagy az állami vállalatok sajátjai. Egyre többen döntenek a plasztikkártya nyomtatás mellett a KKV-szektorban is, a kedvező ár-érték arány mellett az egyre komolyabb biztonsági követelmények miatt. Nem mindegy, hogy ki megy be a raktárba, vagy az üzemi területre, és valljuk be őszintén, hogy az ügyvezető irodájában sincs helye akárkinek.

Az egyedi plasztikkártyádon lehet a céged logója, mottója, vagy amit csak akarsz, ahogy a névjegykártyád, úgy a belépőkártyád is Te vagy, Te pedig a saját céged vagy! A műanyag kártyádon elrejtett speciális azonosító technológiánknak köszönhetően naplózhatod, hogy a munkatársaid mikor és hol jártak, mikor érkeztek és mikor mentek el. Nincs több félrebeszélés és sumákolás, a kézzel írt jelenléti ív ezentúl maximum a hatóságoknak lehet érdekes, a tuti a céged belső rendszerén látható.

Az egyedi plasztikkártyád készítése során a design mellett Te választod ki, hogy milyen egyéb extra funkció legyen a belépőkártyádon. QR-kód, vonalkód, aranyozás, dombornyomás, hologram, mágnescsík, lyukasztás, őszintén szólva mi lennénk a legjobban meglepve, ha kifognál rajtunk. Egy- vagy kétoldalas, színes műanyag kártya, akár már 50 darabtól, 1-6 napon belül!

Máris kedvet kapott ahhoz, hogy üzleti tevékenységét a plasztikkártyák által kínált marketing lehetőségekkel színesítse és gazdagítsa? Ne halogassa, tegye!

Kérjen ajánlatot cégünktől!