A plasztikkártya a következő szint
2019. 06. 13.
A plasztikkártyával üzleti célja van, ez világos. Amiről viszont kevesebben beszélnek, az az üzlet mögött megbúvó érzelem. Képzelje el, hogy mit érez majd, amikor először végigsimítja az Ön logójával díszített plasztikot. Felemelő érzés.

A plasztikkártyával üzleti célja van, ez világos. Amiről viszont kevesebben beszélnek, az az üzlet mögött megbúvó érzelem. Képzelje el, hogy mit érez majd, amikor először végigsimítja az Ön logójával díszített plasztikot.

Felemelő érzés.

Mindannyian azért alapítunk céget, hogy ilyen mérföldköveket megéljünk. Amikor az iroda falára felkerül a logó. Amikor leközölnek egy nagyobb médiumban. Amikor megérkezik a saját logóval díszített klubkártya, hűségkártya vagy egyéb plasztik.

A kártyák funkcionalitásban azt adják, amiért megrendeli őket.

De mi arra is figyelünk, hogy a logózott céges plasztik átvétele Önnek és kollégáinak ünnep legyen.

ezért szállítja Önnek futár a mesterkártyát
ezért ingyenes a szállítás az egész országban
ezért díjtalan a grafikai módosítás
ezért garantáljuk a törésmentes szállítást (ha csak egyetlen karcolást is talál a kártyákon, akkor kicseréljük a terméket)
és ezért használjuk a legmodernebb gépeket és legjobb alapanyagokat

Mi úgy készítünk kártyákat, hogy Ön átvételkor azt érezze, hogy „ezt azonnal felteszem Facebookra”. Mert ezért az érzésért csináljuk az egészet.

 

Máris kedvet kapott ahhoz, hogy üzleti tevékenységét a plasztikkártyák által kínált marketing lehetőségekkel színesítse és gazdagítsa? Ne halogassa, tegye!

Kérjen ajánlatot cégünktől!